Nieuws

Bespaar op je zorgverzekering

Onlangs heb je de nieuwe premie voor 2015 ontvangen van je huidige zorgverzekeraar. Je bent waarschijnlijk tot de conclusie gekomen dat je volgend jaar meer moet betalen. Een mooi moment dus om je zorgverzekering weer eens te vergelijken en er een betere deal uit te slepen.

Kieszorg wil jou daar als onafhankelijke partner graag bij helpen! Onze unieke vergelijker bevat alle nieuwe premies voor 2015 zodat je eenvoudig kunt vergelijken en afsluiten.

Via de optie Snel vergelijken kun je meteen zien of er een zorgverzekering is die voor de belangrijkste dekkingsonderdelen gelijk is aan je huidige verzekering, maar een lagere premie heeft.

Wil je echt een goed advies op maat? Kies dan de optie Uitgebreid vergelijken. Kieszorg.nl geeft dan, op basis van je individuele zorgbehoeften, een best advice en berekent de netto totaalkosten en jaarlijkse besparing die gerealiseerd worden bij een overstap.

De methodiek van Kieszorg geeft inzicht in wat je kwijt bent aan kosten per jaar en draagt in veel gevallen bij aan een jaarlijks terugkerende besparing.

Vergelijk hier

Dit artikel is afkomstig van Franeker Courant.

Tags: