Hypotheekadviseur Leeuwarden

Ander huis kopen

Een ander huis kopen? Dat vraagt om een goede financiële voorbereiding. Want hoe zit het met je bestaande hypotheek: meenemen of toch een nieuwe afsluiten? En moet je eerst je eigen huis verkopen voordat je een ander huis koopt?

Een ander huis kopen vraagt om financiële keuzes. Wat kun je en wat wil je maximaal lenen? En wat kun je nog met je oude hypotheek? Ben’s Hypotheekhuis zet de mogelijkheden en de scenario’s voor je op een rijtje. We helpen je om de juiste keuzes te maken. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles wordt geregeld.

Hypotheek meenemen
Soms is het aantrekkelijk om je bestaande hypotheek mee te nemen naar je nieuwe huis. Daarom is het goed om je hypotheek tegen het licht te houden: past deze nog bij je huidige wensen en mogelijkheden? En wat is de meest voordelige oplossing?

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
Hoeveel je kunt lenen is onder meer afhankelijk van je inkomen, financiële verplichtingen en de rentestand. En natuurlijk van de opbrengst van je bestaande huis. Je kunt je hypotheek berekenen via de rekentool op deze site. De tool geeft je een indicatie: een gesprek met Ben’s Hypotheekhuis geeft echte duidelijkheid.

Maak nu een afspraak met Ben


Blijf bij met Ben

Hoe zit het met de hypotheekrente? Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? En wat gebeurt er in de wereld van verzekeringen en financiën? Je blijft bij via de nieuwspagina van Ben's Hypotheekhuis.