Hypotheekadviseur Leeuwarden

Oversluiten

Is het verstandig om je hypotheek over te sluiten? Met welke kosten krijg je dan te maken en voor welke hypotheekvorm kun je het beste kiezen? Ben’s Hypotheekhuis helpt je bij het oversluiten van jouw hypotheek.

Een hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek inruilt voor een nieuwe hypotheek met andere voorwaarden. Dit kan bij je huidige hypotheekverstrekker of bij een andere partij. Oversluiten kan soms voordelig zijn. Bijvoorbeeld als de hypotheekrente laag is. Oversluiten kan tussentijds of aan het einde van de looptijd.

Kosten hypotheek oversluiten
Het oversluiten van je hypotheek brengt kosten met zich mee. Wanneer je jouw lening oversluit tijdens de rentevaste periode moet je vaak een boete betalen. En je kunt te maken krijgen met taxatiekosten en notariskosten. Wat is verstandig om te doen? Ben’s Hypotheekhuis zet alles voor je op een rijtje.

Doe de hypotheekcheck
Kun jij besparen op je hypotheek? Is oversluiten in jouw situatie een optie? Doe alvast de hypotheekcheck om de mogelijkheden in kaart te brengen. De rekentool geeft je een indicatie: een gesprek met Ben’s Hypotheekhuis geeft echte duidelijkheid.

Maak nu een afspraak met Ben


Blijf bij met Ben

Hoe zit het met de hypotheekrente? Hoeveel hypotheek kan ik krijgen? En wat gebeurt er in de wereld van verzekeringen en financiën? Je blijft bij via de nieuwspagina van Ben's Hypotheekhuis.